Rijschool in Geldermalsen

15+

jaar werkervaring

Rijschool Geldermalsen

A2-A15, gevestigd in Geldermalsen, biedt al vele jaren hoogwaardige rijlessen aan. Bij ons is jouw succes ons doel. Met onze ruim 15 jaar ervaring in rijopleidingen, zorgen we voor een persoonlijke en op maat gemaakte begeleiding voor iedere leerling. Onze deskundige instructeurs, hebben ervaring in het begeleiden van leerlingen met Autisme en ADHD en creëren een veilige en ondersteunende leeromgeving.

Of je nu je rijbewijs B wilt halen of de categorie E achter B, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden zowel theorie- als praktijklessen, met een focus op individuele aandacht en een aanpak die aansluit bij jouw behoeften. Onze moderne en comfortabele lesauto’s garanderen een aangename leerervaring.

Onze missie strekt verder dan je alleen voorbereiden op het examen; we willen je ontwikkelen tot een zelfverzekerde en veilige bestuurder. Onze aanpak is volledig afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkeling, met een perfecte balans tussen theorie en praktijk. Of je nu aan het begin staat van je rijopleiding of je rijvaardigheden wilt verbeteren, Rijschool A2-A15 in Geldermalsen staat voor je klaar

Op zoek naar een rijschool in Geldermalsen

Woon, werk of zit je op school in Geldermalsen? Geen probleem! Wij halen je op en starten gelijk de rijles.

Meld je vandaag nog aan of vraag een proefles aan. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze rijschool in Geldermalsen en helpen je op weg!

Waarom kiezen voor A2-A15?

Meer dan 15 jaar ervaring

Onze gediplomeerde instructeurs hebben meer dan 15 jaar ervaring en zijn gecertificeerd in het omgaan met leerlingen met Autisme en ADHD. Hierdoor kunnen wij op maat gemaakt begeleiding bieden voor iedere leerling, van je eerste tot het succesvol afleggen van je examen.

Rij met de nieuwste auto's

Ons wagenpark bestaat uit drie lesauto’s, waaronder één automaat. Ze zijn allemaal uitgerust met de nieuwste technologieën, zodat je zowel veilig als comfortabel leert rijden.

Flexibiliteit

Wij begrijpen dat je het druk hebt. Daarom bieden wij flexibele lesroosters aan. Wij bieden lessen aan van 08:00 tot 17:00 en in de avond van 17:45 tot 19:15. Let wel op: de avonden zijn sneller volgeboekt. Ook raden wij altijd aan om regelmatig overdag te rijden. Het verkeer is dan drukker, wat beter aansluit op je examen.

Wij zijn ook flexibel in het ophalen. Of je nu op het station in Tiel staat of gewoon thuis in Geldermalsen bent, bij ons valt het te bespreken. Wij halen je graag op, zodat we direct met de les kunnen starten.

Proefles? Natuurlijk!

Tijdens de proefles, die ongeveer 45 minuten duurt, krijg je de basisvaardigheden onder de knie zoals het wegrijden, stilstaan en opschakelen. Omdat terugschakelen complexer is, wordt deze vaardigheid niet direct geoefend. Na de rit bespreken we je prestaties en de bevindingen van de proefles.

Beoordelingen

BAY Dienstverlening
BAY Dienstverlening
2023-11-10
Goede en fijne rijschool en je wordt goed begeleid. In een keer geslaagd! Zeker een aanrader.
Maurits Van Bodegraven
Maurits Van Bodegraven
2023-11-06
Beste rijschool met fijne rijinstructeurs in geldermalse
Lotte Van Der Wal
Lotte Van Der Wal
2023-10-26
Ik heb een erg fijne ervaring gehad!
Rens Coli
Rens Coli
2023-10-20
Ik heb de lessen als heel prettig en veilig ervaren. Was altijd gezellig en heb heel veel geleerd!
Wilfred Van Eck
Wilfred Van Eck
2023-10-14
Top rijschool! Ook erg veel gelachen tijdens mijn rijlessen en in één keer geslaagd.
Lauren Van Doorn
Lauren Van Doorn
2023-09-28
erg fijne tijd gehad met a2-a15! vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs :)
Miranda De Kock
Miranda De Kock
2023-09-06
Een fijne rijschool A2-A15! Goede ervaring mee!

Start met jouw rijbewijs in Geldermalsen

Ben jij op zoek naar een rijschool in Geldermalsen? Wij van A2-A15 staan voor je klaar. Klik op de onderstaande knop en begin vandaag nog met je rijopleiding bij ons. We helpen je graag op weg naar je rijbewijs!