Rijschool Tiel

15+

jaar werkervaring

Rijschool in Tiel

A2-A15 biedt al jarenlang rijlessen in Tiel en omstreken aan. Bij ons staat jouw rijbewijs centraal. Met meer dan 15 jaar ervaring in rijopleidingen, bieden we op maat gemaakte, persoonlijke begeleiding voor elke leerling. Onze ervaren instructeurs, gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met Autisme en ADHD, zorgen voor een veilige en ondersteunende leeromgeving.

Bij ons kun je terecht voor je rijbewijs B en categorie E achter B. We bieden zowel theorielessen als praktijklessen, met een focus op individuele aandacht en een aanpak die bij jou past. Onze moderne, comfortabele auto’s zorgen voor een prettige leerervaring.

 

Onze missie is om je niet alleen voor te bereiden op het examen, maar ook om je een zelfverzekerde en veilige bestuurder te maken. Onze aanpak is gericht op jouw ontwikkeling, met een balans tussen theorie en praktijk. Of je nu net begint of je vaardigheden wilt opfrissen, Rijschool A2-A15 helpt je op weg.

Op zoek naar een rijschool in Tiel

Woon, werk of zit je op school in Tiel? Geen probleem! Wij halen je op en starten gelijk de rijles.

Meld je vandaag nog aan of vraag een proefles aan. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze rijschool in Tiel en helpen je op weg!

Waarom kiezen voor A2-A15?

Ervaren Instructeurs​

Onze gediplomeerde instructeurs hebben meer dan 15 jaar ervaring en zijn gecertificeerd in het omgaan met leerlingen met Autisme en ADHD. Hierdoor kunnen wij op maat gemaakt begeleiding bieden voor iedere leerling, van je eerste tot het succesvol afleggen van je examen.

Modern wagenpark

Ons wagenpark beschikt over 3 lesauto’s, waarvan één automaat. De auto’s zijn voorzien van de nieuwste technieken, zodat je veilig en goed op weg kunt!

Flexibele lesroosters

Wij begrijpen dat je het druk hebt. Daarom bieden wij flexibele lesroosters aan. Wij bieden lessen aan van 08:00 tot 17:00 en in de avond van 17:45 tot 19:15. Let wel op: de avonden zijn sneller volgeboekt. Ook raden wij altijd aan om regelmatig overdag te rijden. Het verkeer is dan drukker, wat beter aansluit op je examen.

Wij zijn ook flexibel in het ophalen. Of je nu op het station in Geldermalsen staat of gewoon thuis in Tiel bent, bij ons valt het te bespreken. Wij halen je graag op, zodat we direct met de les kunnen starten.

Begin met vertrouwen - Onze inleidende proefles

Tijdens de proefles, die ongeveer 45 minuten duurt, krijg je de basisvaardigheden onder de knie zoals het wegrijden, stilstaan en opschakelen. Omdat terugschakelen complexer is, wordt deze vaardigheid niet direct geoefend. Na de rit bespreken we je prestaties en de bevindingen van de proefles.

Beoordelingen

Jouw rijbewijs ligt binnen handbereik

Ben jij opzoek naar een rijschool in Tiel? Wij staan voor je klaar. Klik op de onderstaande knop en start vandaag nog met je rijopleiding bij Rijschool A2-A15. Wij staan klaar om jou op weg te helpen naar je rijbewijs!